Közösségiség szekció

Közösségiség szekció

Közösségiség szekció

Koordinátor: Erményi Szonja

Sziasztok! Szonja vagyok, Közösségi koordinátor. Pszichológia BA-n tanulok az ELTE-n 2022-től. Az Illyés Sándor Szakkollégiumot párhuzamosan kezdtem az egyetemmel, ami a legjobb döntés volt. Nagyon sokat jelentett nekem a közösség már a kezdetektől fogva, közösségi eseményeket is nagy örömmel szerveztem, így nem is volt kérdés, hogy szívesen vezetném-e ezt a szekciót.

 

A Közösségi szekcióról

Ehhez a szekcióhoz két projekt tartozik.

 

A Közösségi alkalmak projekt feladata, hogy minél több és minél minőségibb programokat szervezzen a tagságnak. A nagyobb közösségi programokat is ez a projekt csinálja; ilyen a Halloween, a Karácsony, a Húsvét és a Majális. Ezen kívül minden héten egy egyszerűbb programot is szervezünk, ebbe a társasesttől kezdve a kirándulásig minden típusú összejövetel beletartozik. Összességében ez egy összetartó projekt, amelyben lelkes és kreatív tagok vannak.

A projekt tagjai: Kovács Péter, Marczibál Bence, Nagy Emma, Paulik Krisztina, Rehák Viktória, Zomborszki Kata.

 

A Táborszervezés projekt fő feladata a bevonóink megszervezése. Az Illyésben az újonnan felvett tagokat bevonóval fogadjuk, ez a nyáron felvett tagoknak egy három napos tábor szokott lenni, a télen felvetteknek pedig egy intenzívebb nap a koliban. A Táborszervezés projekttel ezek minden részletét kell kitalálnunk, ami a szálláskereséstől (és annak kifizetésétől) a játékok és workshopok kitalálásáig terjed. A Táborszervezés projekt egy nagyon jó lehetőség, hogy az ember kipróbálja a szervezési képességeit és aktívan részt vegyen a szakkolis lét egyik legfontosabb eseményében, a bevonóban.

A projekt tagjai: Czire Ráhel, Schütz Brúnó, Velinsky Gréta.