Órarend szekció

Órarend szekció

Órarend szekció

Koordinátor: Gubucz Réka

E-mail elérhetőség: szakmai@illyes.elte.hu

Gubucz Réka vagyok, másodéves pszichológus hallgató és ugyanennyi ideje szakkollégista az Illyésben. Korábban a szakkollégiumi munka sok területét megismertem már, de mindig is szerettem volna kipróbálni magam koordinátori pozícióban, így decemberben pályáztam. Órarend koordinátorként célom, hogy a projektjeim tagjaival az Illyésesek igényeinek megfelelő, szakmai fejlődésüket támogató kurzusokat és műhelyeket szervezzünk, a közös munka pedig jó hangulatban teljen és hatékony legyen.

Az Órarend szekcióról

Ez a szekció két projektből tevődik össze, melyek a Kurzusok, illetve a Műhelyek és vizsganap projekt.

 

A Kurzusok projekt fő feladata a szakkollégiumi kurzusok teljeskörű megszervezése és hirdetése. Ebbe beletartozik a tagság aktuális igényeinek felmérése, oktatókkal való kommunikáció, tematika meghirdetése, oktatói kifizetések, kurzusbeszámolók, -elszámolások, teremfoglalások, Neptun kezelése, szociális média promóció.

A projekt tagjai: Almási Gergő, Fazekas Gergely, Kovács Péter, Molnár Dominika, Nagy Cintia, Schütz Brúnó.

 

A Műhelyek és vizsganap projekt fő feladata a műhelyek minőségének biztosítása, a jelenlét ellenőrzése. Ez a projekt szervezi a vizsganapot is, ahol a féléves műhelytevékenység bemutatásra kerül; ennek koordinálása is a projekt feladata. Emellett, a mindezekhez kapcsolódó extra előadások és közösségi események megszervezése is hozzánk tartozik.

A projekt tagjai: Adorjáni Sára, Fazekas Gergely, Mayer Zsolt, Nagy Cintia, Zomborszki Kata.